Vi byter namn till Aina’s Eco Cleaning  

Aqua Cleaning byter namn till Aina’s Eco Cleaning och passar samtidigt på att lansera en helt ny look.   – Aina’s Eco Cleaning är ett litet och personligt företag. Det vill vi lyfta fram tydligare i företagsnamnet, berättar Aina Derso som äger och driver företaget sedan 2010.

En annan anledning till namnbytet är det ständigt växande miljöengagemanget.

– Idag använder vi i första hand miljövänliga städprodukter och städmetoder både av hänsyn till våra kunder och vår personal. På sikt är vår ambition att miljöcertifiera hela verksamheten. Det nya företagsnamnet ligger i linje med hur vi vill att Aina’s Eco Cleaning ska utvecklas och uppfattas i framtiden, fortsätter Aina.

Uppdaterat utseende på hemsida och personalkläder

Under sommaren påbörjas arbetet med att omprofilera Aina’s Eco Cleaning. Med ny logotyp och ny hemsida kommer kunderna snart att märka företaget nya look på webben, personalens kläder och på bilarna när de susar förbi på gatorna i Hammarby Sjöstad, Nacka och på Södermalm.

This Post Has One Comment

  1. Hej! Det här är en kommentar.
    Gör så här om du vill radera en kommentar, logga in och visa kommentarerna till inlägget. Där kan du välja om du vill redigera eller radera dom.

Leave a Reply

Close Menu