Vi svarar gärna på dina frågor.

08-640 99 36

Säg hej till Aina

Globetrottern Aina Derso har bott världen över. Idag har hon sin fasta punkt i Stockholm och Hammarby Sjöstad där hon äger och driver Aina’s Eco Cleaning. När Aina inte är ute och möter kunder, befinner hon sig på huvudkontoret på Hammarby Allé 159. Här bjuder hon gärna dig som vill titta förbi på en fika.    

Hur kom du på idén att starta Aina’s Eco Cleaning?

– När mina barn var små hade jag svårt att få tiden att räcka till. Jag var i behov av städhjälp och hade många vänner i samma situation. I en mammagrupp lärde jag känna två skickliga städerskor som var på jakt efter en bra och seriös arbetsgivare. Det var då idén om Aina’s Eco Cleaning föddes. Jag såg att jag kunde knyta ihop dessa skickliga medarbetare med kunder ur min egen bekantskapskrets. Med en företagsekonomisk utbildning i ryggen var steget inte långt till att starta eget  

Vem vänder sig Aina’s Eco Cleaning till idag?

– Jag startade Aina’s Eco Cleaning genom att erbjuda hemstädning och hemservice framförallt till privatpersoner ur min egen bekantskapskrets. Därifrån har det goda ryktet spridit sig. Verksamheten har växt i stadig takt de senaste åren. Idag har vi såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar, mäklare och företag som kunder.

Går det att kombinera hög kvalitet och rimliga priser?

– Ja, vi har valt att koncentrera verksamheten till Hammarby Sjöstad, Nacka och Södermalm. Den geografiska närheten till kunderna gör att vi sparar restid och därigenom kan hålla nere priserna. En annan viktig pusselbit är effektiva städprocesser. Vi har enbart medarbetare med minst tio års erfarenhet av hemstädning och hemservice i Sverige och utomlands. Vissa har arbetat heltid i privata hem i Dubai och har en otrolig känsla för service. När medarbetarna är så kunniga och effektiva i sina yrken har vi möjlighet att kunna erbjuda prisvärda tjänster med hög kvalitet.

Går miljötänk och städning ihop?

– Hänsyn till miljön är för oss på Aina’s Eco Cleaning ett viktigt ställningstagande. Det används mycket kemikalier inom städbranschen. Som städföretag har vi ett ansvar för att bidra till en hållbar utveckling. Vi vill bevisa att miljövänliga städprodukter och städtekniker går att förena med ett gott städresultat, samt att det får så många positiva effekter. Vår yttre miljö mår bättre, våra kunder mår bättre, vår personal mår bättre. Sedan mår även våra samveten bättre.

Har du något tips till dem som överväger att anlita städhjälp hemma?

– Ställ kostnaden i relation till vad du vinner. Städhjälp är så mycket mer än ett rent hem och mindre pusslande i vardagen, det stärker även relationen till din partner. Tänk vad skönt att slippa bråka om städningen!

 

Ainas Eco Cleaning är ett städföretag med utgångspunkt i Stockholm. Närheten till våra kunder gör att vi kan hålla priserna nere och samtidigt hålla kvalitén i topp, tack vare vår erfarna personal.

Kontakt

Kontakta oss.

Vi svarar gärna på dina frågor.

08-640 99 36

Close Menu