Vi svarar gärna på dina frågor.

08-640 99 36

Miljö

Vi tar miljöansvar

Aina’s Eco Cleaning strävar efter att möta våra kunders höga krav på miljö och kvalitet i våra städtjänster. Det gör vi genom att kontinuerligt minska våra städmetoders och städprodukters miljöpåverkan i den yttre miljön, våra kunders hemmiljö och personalens arbetsmiljö.

I det större perspektivet verkar vi för en miljövänligare städbransch. Ambitionen på sikt är att miljöcertifiera hela verksamheten enligt ISO 14001:2004

 

 

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på frågor om vårt miljö- och kvalitetsarbete.
Kontakta oss på 08 – 640 99 36 så berättar vi mer

Så tar vi hänsyn till miljöaspekten i den dagliga verksamheten:

  • Vi arbetar för att minimera användningen av kemikalier. Det gör vi bland annat genom att städa med utrustning av mikrofiber.
  • Vi tar hänsyn till miljöaspekten när vi väljer städutrustning och städprodukter. I första hand väljer vi städprodukter från Ocean samt produkter märkta med Bra Miljöval och med Astma- och Allergiförbundets namn.
  • Vi följer aktivt utvecklingen av nya metoder och produkter för städning och golvvård som minskar användningen av kemikalier. Vi ser även till att följa aktuella lagar och regler inom området.
  • Vid de tillfällen då vi tvingas använda kemikalier är vi måna om att dosera rätt, återvinna emballage och förpackningar samt att använda koncentrat och refillsystem.

 

Ainas Eco Cleaning är ett städföretag med utgångspunkt i Stockholm. Närheten till våra kunder gör att vi kan hålla priserna nere och samtidigt hålla kvalitén i topp, tack vare vår erfarna personal.

Kontakt

Kontakta oss.

Vi svarar gärna på dina frågor.

08-640 99 36

Close Menu